Seguidores

sábado, 10 de agosto de 2019

Logan Maxwell Hagege




Logan Maxwell Hagege 
1980










Logan Maxwell Hagege és un artiste talentós que es destaca en la representació de la figura i els paisages. Logan va començar un estudi sério d'art quan Logan es va interessar per l'animació i ho va enviar a una escola d'art local, Associates in Art. El seu interés va passar ràpidament de l'animació a les belles arts mentres assistia a classes de dibuix de la vida, i més vesprada al Programa de Mestrage Alvançat de l'Acadèmia, que es va inspirar en les antigues escoles d'art franceses on els estudiants passaven més de sis hores per dia estudiant a partir de models en viu. Logan també va estudiar en privat en Steve Huston i Joseph Mendez.

Este artiste s'ha inspirat en els seus temes del seu sur de Califòrnia natal, aixina com viajant extensament per a vore varis paisages en el suroest d'Estats Units i la costa noreste dels EE. UU.

Logan troba alé i orientació en mestres del passat com Gustav Klimpt, N.C. Wyeth, T.W. Dewing i Maynard Dixon. Una idea que impulsa el treball de Logan és que l'evolució en l'art mai termina. Constantment es desafia a sí mateixa en noves idees i noves formes de vore el mateix tema.


No hay comentarios:

Publicar un comentario