Seguidores

domingo, 11 de agosto de 2019

Larisa Aukon



Larisa Aukon








"Realment crec que hi ha un" pols "intern que ho travessa tot. No hi ha major inspiració artística per a mi, que identificar este pols i moure-ho del meu cor al llenç. "

En els últims anys, Larisa Aukon es va establir com una pintora i mestra consumada en els Estats Units. L'educació i els talents naturals de Larisa li permeten crear paleta magistralment mesclades i en capes, respalades per un marc de composicions equilibrades. Ella ompli els seus llenços en traços audaços de ric pigment que captura els tons sempre canviants de la llum natural. Els tons originals es filtren a través de adició de pintura posteriors, creant profunditat i lluentor que s'han convertit en la seua marca registrada.

 Aukon va rebre capacitació d'art inicial en una prestigiosa escola d'art per a chiquets superdotats en el seu natal Letònia. Per a ser acceptada, va tindre que aprovar extensos exàmens acadèmics i d'art, dels quals solament uns pocs varen ser acceptats. Tenia un pla d'estudis acadèmic complet i fins a 20 lliçons d'art per semana des de que tenia 12 anys fins que es va graduar. Larisa va ser acceptada en l'Acadèmia Estatal de Belles arts de Letònia, graduant-se en el seu mestrage.

Durant els últims 20 anys, Larisa llama a Arizona la seua llar passant temps pintant i ensenyant.

Ella apareix en revistes; Southwest Art, American Art Collector, Cowboys & Indians,Phoenix Home & Garden i un llibre, Contemporary Art of The Southwest. Les seues obres es troben en coleccions privades i corporatives en tot lo món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario