Seguidores

sábado, 10 de agosto de 2019

Landford Monroe





Landford Monroe










Lanford Monroe (1950–2000) va ser una pintora i escultora realista nortamericana coneguda internacionalment.
 Ella era millor coneguda per les seues pintures a l'oli impressionistes que freqüentment presentaven animals salvages o subjectes equins. 
Era filla del destacat ilustrador de revistes C.I. Monroe, Jr. i retratiste Betty Monroe, i també va ser influenciada pels artistes veïns John Clymer i Bob Kuhn en la seua ciutat natal de Bridgewater, Connecticut. Lanford va créixer en Huntsville, Alabama i es va graduar de Huntsville High School en 1968.

Despuix de completar la seua primera comissió als sis anys d'edat, Monroe va passar la major part de la seua vida en el seu treball. 
Va assistir a l'Escola d'Art Ringling en Sarasota, Florida, i després va viajar per tot el país en busca de nous proyectes.
A mesura que es va desenrollar la carrera de Monroe, va passar de l'aquarela com el seu mig principal als olis. 
Els seus premis inclouen el Premi a l'Excelència de la Societat d'Artistes Animals, els Premis Populars i de Paisage de l'Acadèmia Americana d'Art Equí i el Premi de l'Associació d'Història Natural Grand Teton. 

Monroe va morir en 2000 per un atac al cor en la seua casa prop de Albuquerque, Nou Mèxic.  Despuix de la seua mort, l'espós de Monroe va publicar una biografia, Homefields: The Art of Lanford Monroe. 
També va ajudar al Museu Nacional d'Art de la Vida Selvada a establir un programa d'artiste en residència en la seua memòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario