Seguidores

sábado, 13 de enero de 2024

Frederic Stanley


Frederic Stanley 












Frederic Stanley (1892-1967) era genial en les expressions facials.
A lo llarc dels seus 17 portades del Post, Stanley va prestar atenció als detalls i normalment va utilisar locals per als seus models, de la mateixa manera que Norman Rockwell.
És possible que el seu treball mai haguera aplegat a bon terme si l'artiste autodidacta no haguera estat dispost a córrer un gran risc.
El jove Stanley, que treballava com a mecànic de professió i creava art en el seu temslliure, va dur algunes de les seues pintures a Nova York en un ultimàtum: si les pintures es venien, dedicaria la seua vida a l'art; si no ho feyen, seguiria sent mecànic en l'agència Buick de Massachusetts del seu germà.
Al final va resultar que, el seu germà pronte va tindre que publicar una vacant.
Stanley no només va vendre la seua obra, sino que va retornar a casa en un contracte per tres peces més.
A mitan de la década de 1940, Stanley es va prendre un descans de la seua exitosa carrera per a recuperar-se d'una meningitis.La penicilina, recentment disponible al públic, li va salvar la vida, pero la malaltia li va passar factura i durant un any no va intentar pintar.
Quan va tornar al seu llenç, es va centrar en retrats de ciutadans destacats.
El seu primer client va ser H. Nelson Jackson, un mege adinerat que, junt en Sewall K. Crocker, es va convertir en el primer home en conduir un automòvil pels Estats Units en 1903. 
Stanley estava treballant en el seu retrat final del governador de Florida en eixe moment de la seua mort.



No hay comentarios:

Publicar un comentario