Seguidores

viernes, 13 de septiembre de 2019

Meadow Gist




Meadow Gist 
(1983)









Meadow elegix el tema que pinta per a expressar l'amor i el respecte d'una vida més simple, quan vares cultivar el teu propi menjar i vares crear més coses a mà. Açò és lo que la va atraure a ser una artista en primer lloc, "creant un artícul únic que té una part de mi, i puc dir 'vaig fer això'". Li agrada presentar una visió romàntica dels dies passats, i compartint una miqueta d'este optimisme en tots els que veuen la seua pintura.

La seua inspiració prové de la pintura dels impressionistes russos i la forma en que pinten la vida quotidiana, aixina com dels orientalistes i l'orgull que aporten a l'home simple. Recentment s'ha enamorat de la difícil situació de l'artesà, el treballador rural i els natius americans. Li agrada tractar d'expressar la relació entre ells i lo que produïxen en una narrativa visual.

"Com a pintor, puc simpatisar en aquells l'ocupació elegida dels quals és més que" solament un treball "i és a ells a els qui els dedique el meu treball".

Per al seu entrenament formal, Meadow va buscar a Jeffrey R. Watts en Watts Atelier of the Arts. Va ser ací on va estar exposta als fonaments del dibuix, aixina com a la pintura de Nicolai Fechin, Anders Zorn, Cecilia Beaux i Dean Cornwell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario