Seguidores

viernes, 13 de septiembre de 2019

Mead Schaeffer






Mead Schaeffer









Schaeffer va nàixer en Freedom Plains, Nova York, en 1898, fill del predicador presbiteriano Charles Schaeffer i la seua esposa Minnie. 
Va créixer en Springfield, Massachusetts. 
Despuix de completar l'escola secundària, es va inscriure en l'Institut Pratt en 1916.
En Pratt, els seus mestres incloïen a Harvey Dunn i Charles Chapman. Dunn va criticar molts dels primers proyectes de Schaeffer. Mentres estudiava en Pratt, Schaeffer va ilustrar el primer de sèt llibres de 'Golden Boy' escrits per L. P. Wyman. Pixeu es va casar en 1921.
 Ell i la seua esposa, Elizabeth, serien pares de dos filles.

En 1922, als 24 anys, va ser contractat per a ilustrar una série de noveles clàssiques per a l'editor Dodd Pixeu. 
El seu treball per a Dodd Pixeu va continuar fins a 1930.
Els llibres que va ilustrar durant este periodo varen incloure Moby-Dick,  Typee i Omoo de Herman Melville; El comte de mont cristo; i Els Misérables de Victor Hugo.

En 1930, Schaeffer va dirigir la seua atenció de personages ficticis a persones reals representades en escenaris reals. Durant les décades de 1930 i 1940 va rebre comissions de revistes com Good Housekeeping, McCall's, el Saturday Evening Post, The Ladies Home Journal, Country Gentleman i Cosmopolitan. 
Va produir 46 portades per al semanari Saturday Evening Post.
El seu treball com a corresponsal de guerra del Post durant la Segona Guerra Mundial va resultar en una coneguda série de portades que ilustren al personal militar nortamericà.

Va viure durant un temps en New Rochelle, Nova York, pero durant la major part de la seua carrera va viure en Arlington, Vermont, on el seu estudi estava en un graner.
Norman Rockwell era un bon amic, i Schaeffer i la seua família a sovint es varen fer passar per models per a les ilustracions i pintures del Saturday Evening Post de Rockwell.

En el retir, Schaeffer va viure en Vermont, on Rockwell era un veí.  
Schaeffer va morir en la ciutat de Nova York d'un atac al cor el
 6 de novembre de 1980

No hay comentarios:

Publicar un comentario