Seguidores

viernes, 16 de agosto de 2019

Lindsey Graham




Lindsey Graham
(Kentucky)








Dibuixar i pintar ha segut la passió de Lindsey des de l'infància. Naixcuda i criada en Louisville, Ky, va començar a estudiar i dibuixar cavalls a una edat primerenca mentres deprenia a montar i treballar en estables despuix de l'escola. La seua habilitat per a capturar l'expressivitat d'un animal a través del dibuix la va portar a estudiar a fondo l'ilustració mentres assistia a l'universitat.

El seu amor per dibuixar la figura humana i els animals va passar a una carrera de 15 anys com a ilustradora de moda coneguda a nivell local i nacional. Els clients comercials incloïen tendes com Fashion Bar, The Denver Dry Goods, Neusteters, May Co., Goldwaters i Nordstrom. Les habilitats de dibuix de Lindsey seguixen sent un element clau en el desenroll de cada composició de pintura.

L'objectiu de Lindsey com a pintor a l'oli és sumergir a l'espectador en l'energia i l'atmòsfera de cada pintura per mig de l'us de pinzellades soltes i espontànees per a completar formes i valors en cada pintura. Lindsey permet que la pintura es desenrolle i evolucione més allà de l'esbós original, atraent a l'espectador a observar el procés. Ella veu la pintura com un procés d'aprenentage per a sempre, sempre experimentant en noves estratègies de color, noves ferramentes de pintura, tècniques i nous desafius.


No hay comentarios:

Publicar un comentario