Seguidores

martes, 14 de septiembre de 2021

William M. Allison

 

William M. Allison 

(1880- c1964)









William Merle Allison va nàixer el 27 de giner de 1880 en Ottawa, Kansas. 

En 1907 va estudiar en l'Acadèmia d'Art de Chicago. Posteriorment va treballar com a artiste de plantilla en una empresa de publicitat de Chicago.

Durant la década de 1910, el seu art publicitari va aparéixer en publicacions periòdiques de tot el país, com St. Nicholas, Judge i Boy's Life.

En 1921 va ilustrar Heroes of Liberty de Grace Humphrey, publicat per Bobbs Merrill Co.

En 1925 va obrir un estudi d'art en 118 East 28th Street en Manhattan, on el seu negoci figurava i s'anunciava en un directori d'artistes a nivell nacional.

En 1927 va ilustrar The Authentic Life of Billy The Kid de Pat Garrett per a Macmillan Publishing Co.

Va dibuixar moltes ilustracions d'històries en ploma i tinta per a revistes pulp, com Ace High, Frontier Stories, Lariat Stories, The Lone Ranger, Short Stories, Western Round-Up i Western Trails. Estos a sovint es firmaven solament en els seus inicials, "W.M.A."

En maig de 1931, el seu treball va aparéixer en un dels primers còmics nortamericans, The Comics Magazine.

També va fer les portades dels primers còmics western, Star Ranger i Western Picture Stories de 1937. Va dibuixar còmics per a Chesler Studio, Iger Studio i Funnies Inc. Va dibuixar Ace & Deuce, Blood & Iron i Rustler Hunt for Centaur Comics, Target, Chameleon i Donen'l Flannel per a Novelty Comics, Texas Tyler per a Harve Comics i Captain Bill of the Rangers para DC Comics.

William M. Allison va morir en Nova York a l'edat d'huitanta cuatre anys el 16 de novembre de 1964.


No hay comentarios:

Publicar un comentario