Seguidores

viernes, 27 de agosto de 2021

Robert Lee Berran

 


Robert Lee Berran 

1923 - 2020

http://www.bobberran.com/Home.html












Robert Lee Berran va nàixer en Mt. Vernon, Nova York el 24 de decembre de 1923 i es va criar en Scarsdale, Nova York.

Entre les edats de 19 i 22 anys, Bob Berran va servir com a mege de combat en l'Eixèrcit dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial de 1943 a 1946 en el Tercer Eixèrcit del General Patton en Europa. Abans d'entrar en el servici, Bob va estudiar en el famós professor d'anatomia George Bridgeman durant un any. 

Despuix de la Segona Guerra Mundial va estudiar en la Lliga d'Estudiants d'Art en la ciutat de Nova York de 1947 a 1950 baix el G. I. Bill en artistes coneguts Arnold Bank, Howard Trafton i durant tres anys en Frank Reilly. 

Despuix de deixar la Lliga d'Estudiants d'Art, Bob va seguir al seu amic Jimmy Bama a 20th Century Fox en la ciutat de Nova York, on va pintar cartells de películes de forma independent durant aproximadament 4 anys. 

Bob després es va unir a The Illustrators Group, on els artistes eren en la seua majoria de l'escola de pintura Haddon Sundblom. 

Va tindre l'oportunitat de deprendre del seu mentor Jack Wittrup, aixina com de Nick Hufford, Bob Skemp, Al Kortner i Vic Livoti.

 El treball realisat en The Illustrators Group va ser per a clients de prestigi com Ford i Coca-cola. Bob també va treballar per a atres estudis d'art com Ross Art, Chate i Shaw-Barton Calendar House.


No hay comentarios:

Publicar un comentario