Seguidores

martes, 31 de agosto de 2021

Ed DeLavy

 

Edmond Jules DeLavy

(1916-1989)










Edmond Jules DeLavy (pronunciat "duh LAY vee") va nàixer el 20 de setembre de 1916 en l'Hospital de la Marina dels Estats Units en la Drassana Naval de Portsmouth en Kittery, Maine.

Ed DeLavy va nàixer en Maine en 1916 d'ascendència suïssa i alemana. Va decidir que volia ser ilustrador a una edat primerenca, molt influenciat pel treball de N.C. Wyeth. Va estudiar en el Pratt Art Institute en l'estat de Nova York, i es va convertir en ilustrador d'històries occidentals per a Street and Smith Publications.

La Segona Guerra Mundial va interrompre la seua carrera artística i va servir en el nort d'Àfrica i en el Teatre Europeu durant quatre anys i mig com a tècnic quirúrgic. 

Despuix de la guerra va reprendre el treball d'ilustració estudiant en la Lliga d'Estudiants d'Art de Nova York en el G I Bill.

DeLavy va visitar per primera volta Nou Mèxic en 1947 conduint el seu nou

Chevy. Estava fascinat per totes les coses occidentals i va tornar a l'oest en 1959 quan va conéixer a John Sinclair, qui era restaurador ... Mostrant 750 de 1934 caràcters. Membres subscriptors, per favor inicie sessió per a biografies d'artistes i per a tots els servicis.


No hay comentarios:

Publicar un comentario