Seguidores

lunes, 12 de julio de 2021

Richard Lorenz


 Richard Lorenz











Naixcut en 1858 en Voigtstedt, prop de Niederöblingen i Weimar, Alemània

Va morir en 1915 en Milwaukee, Wisconsin.

En la seua adolescència, Richard Lorenz va estudiar escultura en Alemània. 

Posteriorment va rebre una beca d'art (otorgada per Franz Liszt) per a assistir a l'Acadèmia de Belles arts de Weimar, Alemània per a estudiar dibuix. 

Mentres va estar allí, va rebre dos voltes el premi més alt de l'escola.

Lorenz va ser reclutat en Alemània per a vindre a Estats Units i, en la primavera de 1886, es va instalar en Milwaukee, on va ser amprat de la American Panorama Company de William Wehner. 

Es va convertir en l'especialiste en equitació i va treballar en les dos versions de la Batalla d'Atlanta i Jerusalem en el Dia de la Crucifixión que va produir la companyia.

Durant 1887 i 1888, Lorenz va realisar una gira per Colorat, Califòrnia, Oregó, Arizona i Texas, i va passar temps dibuixant el barri chinenc de Sant Francisco i la costa de Monterey. 

També va passar un temps considerable en els Texas Rangers. 

Est va ser el primer de molts viages occidentals que li varen proporcionar escenes occidentals per les que s'ha fet conegut a nivell nacional. 

Hui, Lorenz és considerat un dels pintors més destacats del gènero occidental despuix de Frederic Remington. 

En juny de 1892, Lorenz va ser documentat en el Chicago Daily Inter Ocean treballant per a Reed & Gross en Chicago en el panorama del Chicago Fire.

En 1901, Lorenz va ser un dels membres fundadors de la Societat d'Artistes de Milwaukee. 

Va ser el primer vicepresident del grup. 

En 1913, varen canviar el seu nom a Wisconsin Painters & Sculptors. 

Lorenz també va ser mestra, instruint a molts dels artistes de Wisconsin en l'Escola de Disseny de Wisconsin (també conegut com a Institut d'Art de Wisconsin), l'Escola d'Art Lorenz i l'Escola d'Art de Wisconsin de la Lliga d'Estudiants d'Art de Milwaukee.





No hay comentarios:

Publicar un comentario