Seguidores

miércoles, 1 de julio de 2020

Rino Gonzalez





Rino Gonzalez
 (Pintor filipí-nortamericà, contemporàneu)











En el seu extraordinari ull per als detalls, sentit de l'estil exquisit i estil i amor per la narració, l'artiste Rino González ha acumulat un gran número de seguidors. Molts en tot lo món admiren l'habilitat de l'artiste per a crear un realisme tan sorprenent. "Tracte de posar els meus temes en el llenç de la manera més realista i detallada possible. No obstant, m'assegure de deixar alguna cosa per a l'imaginació de l'espectador", afirma l'artiste.

En sol setze anys en eixe moment, Rino González, junt en la seua família, va emigrar als Estats Units des de Manila, Filipines en 1978. De la mateixa manera que el seu pare i mentor Lex González, Rino González també va créixer en un entorn artístic i ho sabia fins i tot en un molt jove que volia convertir-se en un bon artiste. Baixe la tutela d'este últim, el jove González va deprendre el método tradicional de pintura i va passar els seus primers anys perfeccionant el seu dibuix a llapis i la seua composició abans de començar a usar colors a l'oli. Com el seu pare-mentor va emfatisar, "Un verdader artiste primer deu deprendre a dibuixar de manera competent. Solament llavors l'aplicació de colors a l'oli sobre llenç, o qualsevol superfície per al cas, vindrà en facilitat i gràcia" ...

El pintor realiste de trentahuit anys continua creant en el seu estudi en Los Àngeles i ha aparegut en exposicions d'art individuals i grupales en Califòrnia, Hawai i atres estats. La romançada, combinat en la seua atenció al detall, li permet al seu treball contar una història en una verdadera emoció que ha captivat a numerosos admiradors de tot lo món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario