Seguidores

domingo, 21 de junio de 2020

William J. "Bill" Reynolds



William J. "Bill" Reynolds
1918-2008 









Va nàixer en Nova Orleans, Luisiana.
  Va deprendre a volar en 1939 mentres estudiava en l'Universitat de St. Edward en Austin, Texas.
Despuix de graduar-se de l'universitat en juny de 1941, va ingressar al Cos Aéreu de l'Eixèrcit dels EE. UU. Com a cadet d'aviació.
 Despuix de graduar-se de l'escola de vol en juny de 1942, es va eixercitar com a pilot de combat en la Segona Guerra Mundial, volant el P-40 en el 49º Grup de Caces estacionat en Nova Guinea, en l'àrea del Pacífic Sudoccidental, on va rebre la Medalla de la Campanya Nortamericana, la Guerra Mundial II Medalla de la Victòria, la Cinta del Pacífic Asiàtic i la Barra de Servici Exterior.
 Reynolds va obtindre la seua llicència de pilot comercial i va anar un artiste autodidacta. 
Va començar les seues pintures durant els seus anys universitaris i se li va encarregar fer dibuixos per a un volum d'una història catòlica de sèt volums de Texas; Els originals estan en la Biblioteca Papal de Roma. 
Com a artiste, va anar millor conegut pels seus treballs d'aviació. 
Les seues variades experiències en aviació es varen traduir al seu llenç i les seues impressions firmades d'edició llimitada s'han venut en vàries galeries dels Estats Units.
 Havia produït més de 400 obres d'art originals en la seua vida. En 1995, la Junta d'Síndic de l'Universitat de Carolina del Sur va aprovar formalment l'establiment de la Galeria William J. Reynolds en el Sumter de l'Universitat de 
Carolina del Sur i el 14 d'octubre de 1997, la Galeria es va dedicar formalment. 
Es mostren molts dels seus olis originals i més de 50 impressions de les seues
 pintures a l'oli originals.

El Sr. Reynolds va ser membre de l'Associació Nortamericana d'Artistes d'Aviació i de la Societat Nortamericana per a l'Educació Aeroespacial, on va ser elegit membre del 
Saló d'Honor de la Societat en 1981. 
Va ser membre fundador de l'Associació de la Força Aérea, que li va otorgar una Citació. d'Honor per l'art de l'aviació militar en 1985. 
També va rebre un Certificat d'Honor de l'Associació Aeronàutica Nacional en 1994; i va ser elegit com a membre honorari de l'Orde de Daedalians, la principal organisació de pilots de combat militars d'Estats Units, en 1997. 
Va ser membre del Sunset Country Club, la Legió Americana i membre de
 l'Iglésia Catòlica de Santa Ana

No hay comentarios:

Publicar un comentario