Seguidores

lunes, 29 de junio de 2020

Robert Lavin





Robert Lavin
(1919-1997)











Robert Lavin va nàixer en la ciutat de Nova York.
La seua educació va incloure Townsend Harris, una escola preparatòria en Nova York seguida de l'universitat en el City College de Nova York.
També va assistir a l'Acadèmia Nacional d'Art, on va estudiar com a pintor.
En estudiar als realistes socials de la década de 1930, Lavin, un ex pilot de la Marina, va retratar als treballadors de l'acer, els matones i els entrenadors.
Lavin a sovint pintava els seus "ballet proletarios", com els va cridar un crític, per a ilustrar els anuncis de revistes.
L'Institució Smithsonian i atres museus varen recolectar les pintures originals de Lavin, que retrataven als subjectes treballadors en dignitat i integritat.
Lavin també va ilustrar certificats d'accions i llibres. La revista Paper Money ho va elogiar com "un dels millors artistes de vinyetes del sigle XX".
 Ademés d'açò, Lavin va ser durant varis anys professor associat d'art en el City College de Nova York, un lloc que va deixar a mitan dels anys 60 per a dedicar-se a temps complet a la seua pintura.
 Els seus encàrrecs ho varen portar al voltant del món, des de la Mar del Nort fins a la costa d'Àfrica, des de les ales d'Alaska fins a la Mar de Japó.
 Com a part d'una série per a Gulf Oil, va pintar a la família real d'Anglaterra per a l'obertura d'una nova refineria en Gales.
Un atre retrat d'un dels primers estadounidensesnastronautas va aparéixer en la portada de la revista Clave.
Atres comissions importants durant estos anys varen incloure els llibres Readers Digest, la revista Life i la revista Fortune.

No hay comentarios:

Publicar un comentario