Seguidores

lunes, 29 de junio de 2020

Robert Gibson Jones

Robert Gibson Jones










Robert Gibson Jones va nàixer el 5 d'octubre de 1889 en Toledo, Ohio. , Gussie.
Despuix de la seua formació, va començar a treballar com a artiste comercial en Vogue Studios, una agència de publicitat ubicada en 21 East Van Buren Street.

El 5 de juny de 1917 es va presentar per al borrador del registre i es va registrar que era de mijana estatura i constitució, en ulls i cabell marrons. També va ser descrit en la discapacitat d'un "taló parcialment tallat. Freqüentment agarre. Bulto en la galta dreta". La seua mare i la seua germana figuren com a depenents.

Va continuar treballant com a artiste comercial en una agència de publicitat durant la década de 1920.

Per a 1936 s'havia mudat a 155 East Ontario Street. Va començar a treballar com a artiste del personal en els Estudis A. W. Swan en 540 North Michigan Avenue.

El 27 d'abril de 1942 es va presentar per al borrador del registre durant la Segona Guerra Mundial. Als cinquanta y dos anys d'edat, no va ser seleccionat per al servici militar.

Va continuar la seua carrera com a artiste comercial durant la guerra. La seua primera portada de la revista Pulp va aparéixer en l'edició de giner de 1943 de Fantastic Adventures. Pronte va pintar moltes portades per a este títul, aixina com para Amazing Stories, Mammoth Adventure, Mammoth Detectiu i Mammoth Western, totes les quals varen ser produïdes en
 Chicago per l'editorial Ziff-Davis.

En la década de 1950 va pintar portades per a 
Other Worlds Science Stories i Universe Science Fiction.

Robert Gibson Jones va morir en Chicago a l'edat de setanta y nou el 8 de juliol de 1969.

No hay comentarios:

Publicar un comentario