Seguidores

miércoles, 24 de junio de 2020

Robert Benney






Robert  Benney
(1904-2001)









 

Naixcut en Nova York en 1904, Robert Benney va estudiar en algunes de les escoles d'art més destacades de la ciutat, com la Cooper Union, l'Acadèmia Nacional de Disseny i la Lliga d'Estudiants d'Art.A l'edat de dèneu anys, va obrir el seu propi estudi i des d'allí va començar la seua carrera com a ilustrador per a revistes i periòdics en l'àrea de Nova York, i després va passar a comissions per a les principals indústries i empreses.
En 1943, els Laboratoris Abbott ho varen contractar per a treballar en pintures que representen el paper del Departament d'Aviació Naval en les principals batalles del Pacífic.En 1944, Abbott va recórrer a ell novament, esta volta per a documentar el Departament Mèdic de l'Eixèrcit en el Pacífic Sur.
 Mentres va estar allí, va cobrir les invasions de Saipan i les Marianes.En 1954, la Societat d'Ilustradors va oferir voluntàriament els seus servicis a la Força Aérea dels EE. UU.
 En este proyecte, Benney va viajar al nort d'Àfrica per a ilustrar el treball que s'estava realisant allí.
En 1968, novament va oferir els seus servicis com a corresponsal de guerra i va servir en els marines en Vietnam.
Les seues obres d'art ara estan en poder de totes les branques dels Servicis Armats.Entre els seus periodos com a corresponsal de guerra, Benney va treballar en ilustracions per a les principals empreses nortamericanes i associacions industrials, com l'indústria sucrera.
Va ensenyar en l'Institut Pratt de 1949 a 1952, i va ser Professor Associat d'Art Fi i Comercial en el Dutchess County College de 1964 a 1973.




No hay comentarios:

Publicar un comentario