Seguidores

martes, 23 de junio de 2020

Lyman Matthew Anderson



Lyman Matthew Anderson 









Lyman Matthew Anderson va nàixer en 1907.
 Va estudiar en l'Institut d'Art de Chicago i es va graduar en 1928, després es va mudar a la ciutat de Nova York i es va matricular en la Grand Central Art School per a estudiar en l'ilustrador principal Pruett Carter.
 En 1929, Anderson va començar a ilustrar que vàries editorials varen pagar pels seus estudis.
A principis de la década de 1930, l'editor Malcolm Wheeler-Nicholson va concebre un còmic, 'Nova diversió'. Anderson va treballar en els dos primers números i es va anar poc ans que tancara la revista.
En 1934 Sheldon Stark va contactar a Anderson com un possible artiste per a una tira que Stark estava dissenyant per a King Features Syndicate.
 La tira resultant, 'Inspector Wade', va aparéixer en els diaris més tarde eixe any. Anderson va continuar el seu estudi d'ilustració en Harvey Dunn i Walter Biggs durant el seu treball en 'Inspector Wade', que va passar a Neil O'Keeffe en juliol de 1938.
 Va seguir un treball d'ilustració i publicitat de primer nivell, i finalment Anderson es va convertir en un membre del personal. instructor en la Famous Artists School en Westport, Connecticut. 
Més vesprada es va retirar, fent sol treballs ocasionals, encara que algunes de les seues ilustracions varen aparéixer en el revixcut Saturday Evening Post. 
Va morir en 1993 en la seua casa en Connecticut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario