Seguidores

domingo, 28 de junio de 2020

Joe De Mers





Joe De Mers
(1910-1984)









 Es va especialisar en ilustrar a les dònes nortamericanes de la posguerra d'una manera no estereotipada.
 Les seues imàgens distintives de dònes glamoroses, atractives dònes professionals prometedores i chicones en busca d'aventures en busca de romançada varen ser considerades massa vaporoses per a la portada de The Saturday Evening Post. 
En canvi, les seues ilustracions adornaven les seues pàgines interiors i en el Post li les coneix com les "Dames principals". 
En la guia de la seua esposa Janice, De Mers vestiria a les seues heroïnes en estils que no serien antiquats en els sis mesos que va tardar en publicar-se l'image.

Naixcut en Sant Diego, Califòrnia, De Mers va exhibir talent artístic a una edat primerenca. 
En 1930, va rebre una beca per a l'Escola d'Art Chouinard en Los Àngeles, i va estudiar allí durant tres anys i mig. Més vesprada, es va convertir en instructor i va ensenyar les classes "Teoria i us del color" i "Disseny abstracte i composició en relació en l'ilustració".

A través dels anys de la Gran Depressió, De Mers va trobar treball com a dissenyador de producció i ilustrador en l'indústria cinematogràfica, treballant principalment per a Warner Bros. Studios. Va crear dibuixos complets de guions abans de la filmació. Mentres va estar allí, va treballar en el director John Huston en The Maltese Falcon, ademés d'atres películes, com Arsenic and Old Lace, Angels with Dirty Faç i Sergeant York.

Començant a cansar-se de l'estil de vida d'Hollywood, De Mers es va dedicar a ilustrar llibres infantils en un èxit modest. La seua carrera va canviar de rumbo quan va rebre la seua primera assignació editorial per a Fortune. Pronte, va rebre treball de Esquire i atres revistes nacionals importants com The Saturday Evening Post, McCalls i Ladies 'Home Journal, i publicacions europees.

Despuix de mudar-se a Nova York, es va unir a l'influent agència d'art comercial, els estudis Charles I. Cooper, on varen treballar els famosos artistes Coby Whitmore, Jon Whitcomb, Joe Bowler, Bernard D'Andrea i Lorraine Fox. L'estudi era conegut per les ilustracions de "chiquet / chiqueta" que utilisaven perspectives úniques i colors lluents per a crear imàgens elegants i elegants.

El treball de De Mers s'ha exhibit en el Museu d'Art Modern de Nova York, el Museu d'Art Corcoran, el Museu del Comtat de Los Àngeles i atres llocs. En 1967, la seua família es va mudar a Hilton Head Island, Carolina del Sur, on era amo d'una galeria d'art.

En 1997, va ser inclós en el Saló de la Fama de la Societat d'Ilustradors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario