Seguidores

martes, 10 de diciembre de 2019

William J. Forsyth

William J. Forsyth 











William J. Forsyth (1854–1935) va ser un pintor impressioniste nortamericà que va formar part del "Grup Hoosier" d'artistes d'Indiana.

Forsyth va ser el primer alumne de l'Escola d'Art d'Indiana en Indianápolis i va ingressar a l'Acadèmia de Munich junt en TC Steele i J. Ottis Adams en 1882. Més vesprada va retornar a Indiana en 1888 i va ser instrumental en la fundació de l'Escola d'Art Herron en Indianápolis, va servir com a instructor allí fins a 1933. Va morir el 29 de març de 1935 i posteriorment va ser enterrat en la Secció 39, Lot 298 del Cementeri Crown Hill en Indianápolis, Indiana. Conduint cap a l'est des del cantó suroest de la Secció 39, es va erigir un monument de granit rosa per a honrar la memòria de Forsyth (vàries files arrere), junt en un retrat de bronze en bajorrelieve de l'artiste (adjunt al mateix).

Forsyth és un dels cinc membres del grup d'artistes més important d'Indiana, el Grup Hoosier. La seua obra es troba en moltes coleccions privades importants i en varis museus, incloent el Museu d'Art d'Indiana Mansion Haan, el Museu Estatal d'Indiana i el Museu d'Art de Indianápolis. L'exhibició Family Forsyth mostra obres de William Forsyth, Constance Forsyth i Robert Selby (espós d'Evelyn Forsyth) en la Societat Històrica de Irvington, del 5 de setembre a l'11 de novembre de 2018. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario