Seguidores

domingo, 8 de diciembre de 2019

Michelle Murray




 Michelle Murray
(1962) 








Michelle va nàixer en Michigan i es va criar en Ohio abans de vindre a Alberta, Canadà quan era una jove adulta. Ara residix en Edmonton, AB, Canadà, en el seu espós Sean i la seua família. Michelle és mare de huit i yaya de catorze.

Michelle es va interessar en l'art quan era chiqueta mentres vea el seu yayo pintar durant els seus anys de jubilació. I és un assunt de família, perque la seua tatarabuela també era artista i va pintar el sostre de l'iglésia en Serra Sant Bruno, Itàlia. Michelle va descobrir el seu talent i passió per l'art als 14 anys, mentres dibuixava de la vida en una amiga. Després va estudiar en un artiste holandés en formació clàssica en art comercial, una experiència que ella crida "una immersió total en l'art i la tècnica". Des de llavors ha estudiat en molts dels artistes mestres de hui.
Enamorada dels olis de la primera pinzellada, a Michelle li encanten els estils, apretats en solts, grossos en prims, amples en delicats, transparents en opacs. Ella usa la pintura al màxim per a agregar vitalitat al seu treball. Gravita cap a pintar figures, ya que sent que les figures oferixen una oportunitat per a contar històries. Michelle primer va deprendre a manejar el tema de la llum pintant la naturalea morta, i ara usa eixe coneiximent de la llum i la forma en les seues figures. Donada la seua passió per pintar la figura, no és sorprenent que la seua inspiració provinga de mestres com Sorolla, Sargent, Bouguereau, Cecelia Beaux, Rockwell, Pi i alguns dels mestres de hui com Weistling, Gerhartz, Situ i Schmid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario