Seguidores

sábado, 14 de septiembre de 2019

Mel Gerhold




Mel Gerhold 
(Baltimore, 1928)







Melvin Gerhold va nàixer el 14 de maig de 1928 en Baltimore, Maryland. En 1955 es va graduar de l'Institut de Belles arts de Maryland en Baltimore. Va estudiar en Jacque Maroger, anteriorment del Louvre en París, França. Va començar a pintar a temps complet en 1949, ademés d'impartir classes privades d'art en Frederick, Maryland. Ell i la seua esposa, Doris, es varen mudar a l'oest en 1971 a l'àrea de Crawford, Nebraska, on varen residir durant els següents vinticinc anys. Durant este periodo no solament va pintar sino que també va comprar un rancho. Va decidir deixar d'arreglar la prop i tornar a pintar. En 1997, es varen mudar a Buffalo, Wyoming per a estar més prop dels seus dos fills i nets.
Mel Gerhold té obres d'art en moltes coleccions permanents, com el Museu Sagne de Christo de Poble, Colorat; l'Universitat de Nebraska en Lincoln, Nebraska; la colecció d'art occidental de Harmsen en Denver, Colorat; Amerikus Insurance Company en Lincoln, Nebraska; i el Centre de Visitants del Parc Nacional dels Estats Units en Agate Ranch, Nebraska. El treball de Mel Gerhold ha aparegut en les revistes Art of the West, Western Horseman, Wild West, America's Civil War i Leanin 'Tree Christmas Cards.
Mel és un veterà de la Guerra de Corea. Va ser membre de l'Iglésia Luterana de Sant Lucas. Va ser membre de Buffalo Masonic Lodge, aixina com del Santuari Kalif, en Sheridan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario