Seguidores

miércoles, 11 de septiembre de 2019

Maurice Braun





Maurice Braun 
(1877–1941)










 Maurice Braun va ser un artiste nortamericà que es va fer conegut pels seus 
paisages impressionistes del sur de Califòrnia.
Va nàixer en Hongria l'1 d'octubre de 1877; no obstant, a l'edat de quatre anys, el jove Maurice i la família Braun varen emigrar a Estats Units i es varen establir en la ciutat de Nova York.


 Maurice Braun va ser un artiste nortamericà que ocupa un lloc destacat en la primera escola d'impressionisme de Califòrnia. Va nàixer l'1 d'octubre de 1877 en Nagy Bittse, que llavors estava dins dels llímits d'Hongria i ara és un centre turístic en Checoslovàquia. A l'edat de quatre anys, Maurice i la família Braun varen emigrar als Estats Units i es varen establir en la ciutat de Nova York.

De jove, Maurice Braun va rebujar una carrera com a joyer i en el seu lloc va optar per convertir-se en pintor. De 1897 a 1900 els seus estudis professionals ho varen portar a l'Acadèmia Nacional de Belles arts, estudiant en la tradició acadèmica francesa baix Francis C. Jones, George W. Maynard i Edgar M. Ward. Despuix de la seua formació en l'Acadèmia, en 1901 Braun va estudiar durant un any en el famós pintor nortamericà William Merritt Chase.

No hay comentarios:

Publicar un comentario