Seguidores

miércoles, 11 de septiembre de 2019

Matt Smith




Matt Smith








Matt Smith va nàixer en Kansas City, Missouri, en 1960. 
A primerenca edat es va mudar a Arizona, on va desenrollar la seua conexió de tota la vida en el desert de Sonora i l'aire lliure. Esta va ser una conexió que eventualment influiria en la seua decisió de pintar el paisage. Quan era adolescent també va viure dos anys en França i un any en Suïssa. Mentres va estar en Europa, va tindre l'oportunitat de visitar molts dels grans museus que varen ajudar a solidificar el seu amor per l'art.

En 1985, Smith va obtindre una llicenciatura en belles arts en pintura de l'Universitat Estatal d'Arizona. Alguna cosa frustrat en l'enfocament abstracte del programa en ASU, va començar a buscar fonts externes en busca d'inspiració i orientació. Estes fonts varen incloure companyers artistes, belles galeries i museus. Ací és on va començar la seua educació "real".

En estos dies, a sovint es pot trobar a Matt pintant en Plein Air des del sur d'Arizona fins a les Montanyes Rocoses canadenques, des de la costa de Califòrnia fins a les Montanyes Rocoses. "Aprecie la pintura de paisages tradicional i m'inspiren els paisages vérgens de l'oest americà. Goge treballant en àrees on es pot viajar per milles sense vore l'influència de l'home.

No hay comentarios:

Publicar un comentario