Seguidores

domingo, 1 de septiembre de 2019

Mark McKenna




Mark McKenna









Mark va nàixer en Logan, UT en 1984 i ha vixcut en l'oest la major part de la seua vida. El seu treball està inspirat en lo que ama, la bellea d'Occident. Va créixer caçant, peixcant, caminant, fent mochileros i visitant llocs, i personalment ha experimentat molt de lo que Occident té per a oferir.

L'art ha segut part de la vida de Mark des del principi, pero va començar a mostrar una promesa real des del nové grau quan va començar a rebre comissions pels seus retrats a llapis. Despuix de l'escola secundària, va estudiar art en l'Universitat Brigham Young - Idaho, on va obtindre una Llicenciatura en Belles arts en Ilustració, aixina com una Llicenciatura en Ciències en Educació Artística. Mark va seguir l'ilustració durant uns anys i va treballar en vàries editorials en els Estats Units. 
Mark va ensenyar art en l'escola secundària de 2010 a 2018, i ara ha deixat d'ensenyar per a ser un artiste a temps complet. - Mark va tindre la sòrt d'estudiar i ser instruït personalment per alguns grans artistes, entre ells: Donen Burr, Leon Parson, Gerald Griffin, Jim Wilcox, Grant Redden i Greg Beecham. - Posteriorment, ha passat mils d'hores en el *caballete practicant i implementant les tècniques i habilitats adquirides a lo llarc de la seua educació. - Mark ha inclós el seu treball en espectàculs en els Estats Units i Canadà i actualment està representat per Astoria Fine Art en Jackson, WY; i Dick Idol Signature Gallery en Whitefish,*MT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario