Seguidores

martes, 27 de agosto de 2019

Mark Keathley




Mark Keathley
1963







Mark Keathley  va créixer en la granja familiar en l'est de Texas i li encantava retozar pel bosc i els camps oberts. Passava la major part del seu temps lliure fòra perseguint sargantanes 
Va ser ací, en este entorn, on va vore per primera volta la caixa de pintura a l'oli de la seua mare en l'àtic de la seua casa de camp. Havia fet dibuixos  des dels cinc anys, pero les pintures oferien un nou desafiu que creïa que estava preparat als onze anys.
Despuix d'un començ molt decepcionant, no es va donar per vençut i va continuar intentant-ho, a sovint pintant fins a ben entrada la nit quan era un adolescent. 
Més tart va assistir a una chicoteta exposició individual organisada per un amic en la seua classe d'art de l'universitat i va vore, per primera volta, algú que venia obres d'art. 
Tenia dèneu anys, llavors, i açò va ser tot lo que va fer falta.
 El seu renovat interés en la pintura i la determinació de deprendre més, ho varen mantindre ocupat de dotze a catorze hores al dia, sis dies a la semana, i en un any varen descobrir que moltes persones començaven a coleccionar el seu treball. 
"¡Eres tan jove!", Dien, perque tenia uns vint anys i la seua carrera havia començat. 
A principis de la década de 1990, va ingressar en un parell de pintures en el "Old West Museum Show" de Cheyenne, Wyoming, i va guanyar un parell de premis pel seu treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario