Seguidores

viernes, 23 de agosto de 2019

Marc Bohne




Marc Bohne
(Seattle, 1955)









Marc Bohne va nàixer en 1955 en El Pas, Texas. Va viure en l'oest de Texas fins que es va anar a l'universitat, on va rebre la seua BFA en pintura en 1977 del Columbia College en Columbia, Missouri.

Despuix de ser un estudiant relativament exitós i guardonat, la producció d'art de Marc va disminuir despuix de l'universitat a mesura que atres interessos s'acostaven i es guanyaven la vida. Des de finals dels anys setanta fins a mediats de la década de 1990, va canviar de carrera vàries voltes, des de l'administració del complex i el rescat de la naturalea a la medicina, i finalment, la fusteria de disseny i construcció, fent obres d'art sol com un pasatiempo sério.

En 1994, Marc va llogar un espai d'estudi en el seu edifici d'estudi actual en Seattle, Washington, despuix de decidir ser sério en este interés de tota la vida, i des de llavors ha estat pintant professionalment. Els paisages de Marc ara estan en coleccions des de París fins a Los Àngeles, en alguns dels ciutadans més prominents d'Estats Units en la seua llista de coleccionistes, i està representat per belles galeries en Nou Mèxic, Califòrnia i Washington.

No hay comentarios:

Publicar un comentario