Seguidores

jueves, 22 de agosto de 2019

Lyndy Benson




Lyndy Benson










L'amor a l'aire lliure i el desig del consumidor de crear art han segut constants en la vida de Lyndy Benson. De chiquet passava els estius en la granja dels seus yayos. La creixent apreciació pels animals, la terra i les persones que treballaven en eixa terra ho varen impulsar a representar el seu entorn en llapis i paper. Quan es va acabar el paper, Lyndy va començar a trencar bosses de paper marró per a usar-les com a llenç. Qualsevol que siga la superfície, estava coberta de representacions de l'entorn que ho va fascinar tant.

En créixer en Fort Worth, Texas Lyndy es va inspirar des de molt jove en les visites al Museu Amon Carter, on va vore grans coleccions de pintures de Charles Russell i Frederic Remington. Al vore l'interés de Lyndy en l'art, els seus pares ho varen inscriure en classes d'art. El seu pare, que també era artiste, va influir en el seu fill menut i li va donar alé i consells. Lyndy va continuar ampliant els seus coneiximents i habilitats en l'universitat, on es va especialisar en ilustració. L'aprenentage va ser continu, ya que també va assistir a tallers d'art estudiant en varis artistes.
Va viajar de jove a Arizona i Wyoming treballant en varis ranchos reunint coneiximents de primera mà. Encara va a varis ranchos hui arreplegant idees per a futures pintures. “Sempre m'esforce per crear art en el que em senta conectat personalment. La majoria dels temes són llocs que he vist o persones que conec ".

numeroses coleccions privades, públiques i corporatives  mostren el seu treball, com Stetson Hats, Lockheed Martin, el Ranching Heritage Center i l'Universitat de Texas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario