Seguidores

domingo, 18 de agosto de 2019

Louis Maurer





Louis Maurer








Louis Maurer (21 de febrer de 1832 - 19 de juliol de 1932) va ser un litógrafo nortamericà d'orige alemà, i el pare del pintor nortamericà Alfred Henry Maurer. Va ser l'últim artiste supervivent conegut per haver segut amprat per Currier i Ives. Abans de la seua mort, Maurer va anar àmpliament entrevistat sobre la firma pel coleccioniste i coneixedor Harry T. Peters per al seu llibre Currier & Ives, Printmakers to the American People.
Maurer va nàixer en Biebrich, Alemània, i va estudiar anatomia, dibuix mecànic i litografia en Magúncia abans d'emigrar als Estats Units en 1851. Va començar a treballar com litógrafo en la firma de T.W. Va ser fort en 1852. Més vesprada, eixe mateix any, es va unir a Currier i Ives, treballant allí fins a 1860. La série de Maurer, The Life of a Fireman (1854) va ser una popular série de litografia produïda per a Currier i Ives. (Estos gravats varen inspirar el Memorial del bomber de l'escultor John A. Wilson).

Durant la Guerra Civil Americana, Maurer va treballar com a instructor de tir en Palisades Park. Més vesprada va ser soci de la firma de litografia de Heppenheimer & Maurer fins al seu retir en 1884.
Maurer va començar a estudiar art en un entorn acadèmic a l'edat de cinquanta anys, primer en l'Acadèmia d'Art Gotham i més vesprada en l'Acadèmia Nacional baix William Merritt Chase.

Els archius de Maurer es troben en la American Antiquarian Society.

No hay comentarios:

Publicar un comentario