Seguidores

martes, 13 de agosto de 2019

Lawrence Nelson Wilbur







Lawrence Nelson Wilbur 
(1897-1988)










Lawrence Nelson Wilbur va nàixer en decembre de 1897 en Whitman, MA, un descendent de Myles Standish i l'ajudant de camp de Washington, el general Joseph Reed. El seu pare va morir quan tenia 16 anys i Lawrence va treballar per a mantindre a la seua mare, 2 germans i 1 germana. Va assistir a classes nocturnes en Boston Normal Art School (ara Massachusetts School of Art). Va ser a Califòrnia en 1921 i va treballar en el departament de gravat del "Los Angeles Claves" i, en 1925, es va mudar a la ciutat de Nova York, on es va matricular en l'Escola d'Art Grand Central i va estudiar en Harvey Dunn, Carolina del Nort, Wyeth i Pruett Carter.

Té un oli, "Sundown in Stonington, Maine" en la Galeria Nacional de Washington, DC i té puntes seques en les coleccions del Museu Metropolità de Nova York, el Museu de Belles arts de Boston, la Biblioteca del Congrés, la Biblioteca Pública de Boston i el Museu d'Art de Filadèlfia .

Llevat per un any sabàtic de dos anys en Mèxic, va viure el restant de la seua vida en W. 96th Street en Nova York, va ser membre vitalici del Club Salmagundi i va guanyar la medalla d'honor de Audubon Artists pel seu autorretrato en oli, en 1957.

No hay comentarios:

Publicar un comentario