Seguidores

martes, 13 de agosto de 2019

Laurie Kersey

 

Laurie Kersey









L'artista Laurie Kersey adora l'espectacular paisage coster de la península de Monterey que ella i el seu espós artiste, Brian Blood (www.brianblood.com), criden llar. Per a un pintor, la costa oest oferix una gran diversitat, des de plages d'arena i costes rocoses fins a terres de cultiu ondulades i tossals dorats esguitats de roures.

Actualment, el treball de Kersey se centra en el seu amor de tota la vida, els cavalls. Despuix de montar durant molts anys, una lesió va terminar en eixa activitat i es va dedicar a pintar cavalls com un mig per a mantindre eixa relació i mantindre'ls en la seua vida. El seu treball també inclou l'espectacular costa i el tranquil paisage de Califòrnia, aixina com elegants flors.

Despuix d'una educació primerenca en l'Institut d'Art de Pittsburgh i una carrera de 15 anys en art comercial com a directora d'art i ilustradora en la costa este, es va mudar a Sant Francisco i va estudiar pintura en l'Acadèmia de l'Universitat d'Art. Més vesprada va ensenyar pintura i dibuix en l'Acadèmia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario