Seguidores

domingo, 11 de agosto de 2019

Larry Pirnie




Larry Pirnie










Larry Pirnie té una cartera de dibuixos de vaquers acceptats en l'Institut Pratt, d'on es va graduar en 1963. Casat en una família, Pirnie va prendre la ruta pràctica, prenent un treball en el "costat de l'art" d'una gran agència de publicitat de Nova York. Despuix d'un curt temps, va canviar al "costat del client", treballant per al departament de publicitat intern d'una empresa en creiximent.

En 1978, Pirnie va deixar el seu treball accelerat, empacó les seues pertinences i es va dirigir a una cabanya en Big Fork, Montana. Aïllat, sense siquiera un teléfon, va treballar per a renovar les seues habilitats de pintura.

Despuix d'un any, va trobar el seu ritme i va començar a vendre lo que ell crida obres de "estil Charlie Russell", temes tradicionals occidentals representats en un toc expressioniste.

Irònicament, encara que ara era un pintor occidental exitós, en 1986 Pirnie es va vore obligat a reconéixer que encara no estava seguint el seu cor. Va tirar les seues velles tècniques i va començar des de zero, descobrint el seu propi estil característic en el camí. Des de llavors, ha estat pintant alegre i directament des del cor. I, com atesten les seues sèt exposicions individuals, 40 exposicions colectives i numerosos coleccionistes internacionals, el seu treball està sent acceptat en el mateix esperit en el que es crea. El Rodege de les Finals Nacionals ha usat les pintures de Larry en les seues bolletes els últims dos anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario