Seguidores

miércoles, 7 de agosto de 2019

Kyle Polzin








Kyle Polzin
1974













Naixcut el 16 de giner de 1974, Kyle Polzin va créixer en el sur de Texas i va començar a desenrollar les seues habilitats artístiques a una edat primerenca baixe la guia del seu pare. Criat al voltant dels cavalls i la costa del Golf, Kyle va aplegar a apreciar la bellea i el patrimoni del seu entorn de Texas que es reflectix en el seu art. Va treballar en estreta colaboració en els seus yayos, que eren fusters experts i, a través de les seues ensenyances, va deprendre el valor de l'artesania i la recompensa de crear en les seues mans.

En 1992, Kyle va començar el seu entrenament formal en belles arts en el Victoria College en émfasis en pintura a l'oli. Durant este temps, va participar en sessions d'instrucció en Dalhart Windberg, el treball de la qual ho ha influenciat des de l'infància. Despuix de l'universitat, Kyle va treballar com a artiste gràfic i dissenyador web mentres pintava en el seu temps lliure. A mesura que va créixer la seua popularitat i èxit com a pintor, va canviar a la pintura a temps complet en 2000.

    Kyle va rebre el Premi Express Ranches Great American Cowboy en el Prix de West 2013 en Oklahoma City i el Premi Don B. Huntley ESPERIT DE L'OEST, otorgat en reconeiximent al treball més destacat en el tema del vaquer durant dos anys seguits en Exposició i Venda de Mestres del Centre Americà de Belles arts de l'Oest de Autry. Ha tingut numerosos espectàculs agotats i el seu treball ha aparegut en Art of the West, Southwest Art, Western Art Collector, Texas Outdoors Journal i moltes atres publicacions. Actualment residix en Austin, Texas, en la seua esposa Leigh junt en les seues dos filles menudes.

    Kyle Polzin està representat per Legacy Gallery en ubicacions en Jackson, Wyoming i Scottsdale, Arizona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario