Seguidores

martes, 6 de agosto de 2019

Kim Mackey



Kim Mackey
1953








K.L. (Kim) Mackey va créixer en Poble, Colorat.
Va assistir a escoles públiques i, a través del seu interés i habilitat en l'art, va guanyar una beca per a assistir a l'Institut d'Art de Colorat en Denver. Despuix de l'escola d'art, Mackey va treballar durant varis anys com a ilustrador, completant tasques per a clients com la revista True West, Western Horseman i Capitol Records.

Estudis especials en l'Universitat Estatal de Colorat ho varen calificar com un dels pocs artistes policials certificats en l'estat, pero el reconeiximent dels seus colegues i coleccionistes ho va alluntar del treball comercial i l'ilustració en la pintura de belles arts a temps complet. Mackey també entrena a estudiants; És un mestre popular que dirigix tallers i classes en tota la regió. Ha segut instructor de la facultat en la Art Students League de Denver, i ha ensenyat en l'Institut d'Art de Colorat.

Els crítics consideren que Mackey és un dels millors artistes de l'estat de Colorat. Les seues credencials enumeren numerosos premis, inclós el prestigiós Premi Winsor-Newton de Oil Painters of America. Ha expost en el Salmagundi Club en Nova York, els Oil Painters of America en Chicago, Illinois i Sant Antonio, Texas, el Show Invitational del Governador de Colorat en Loveland, el Coors Western Art Show en Denver, el C.M. Russell Auction, el American Art Invitational Show en Denver i en el Museu Gilcrease. També participa regularment en les subastes de Altermann *Collectors en Santa Fe i Scottsdale.

Les seues pintures pengen en moltes coleccions distinguides, inclosa la del cantant / compositor Neil Diamond. El treball de Mackey també està inclós en l'altament selectiva Colecció King en el Centre de Belles arts Sagne de Crist en Poble, Colorat.

Mackey és un dels pocs artistes en els Estats Units en ser seleccionat com a membre de la firma dels pintors d'oli d'Amèrica, i ha aparegut en Art Revue, Art Talk, The Artist's Magazine, Southwest Art, Art Of The West, Western Revista Horseman and Cowboys And Indians. El Denver Post ho ha cridat "un mestre de (el seu) gènero", i Southwest Art ho ha reconegut com un artiste vaquer tradicional en el millor sentit de la paraula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario