Seguidores

martes, 6 de agosto de 2019

Kevin Courter











Kevin Courter
(1964)












Kevin Courter va nàixer en 1964 en Pal Alt. En créixer en el nort de Califòrnia, es va sentir atret per la bellea i la diversitat del paisage californià. Des de les escarpadas cadenes montanyoses de Serra Nevada, els vasts chapulls del Valle de Sacrament i la majestuosidad de la costa de Califòrnia, Kevin és, davant tot, un pintor de Califòrnia. No obstant, Kevin va visitar Montana per primera volta en l'autumne de 2013 i es va enamorar de la bellea única que es troba en les fèrtils valls de Montana, específicament el Valle Bitterroot, Livingston, Bozeman i Paradise Valley.

Les seues pintures de Califòrnia i ara Montana reflectixen la bellea impressionant i inspiradora que es pot trobar en la naturalea. "És en la vinyeta simple i íntima de la naturalea que trobe la major bellea". Ya siga pintant en l'estudi o en el lloc, el seu treball revela la seua passió per la terra que ama.

Membre de Oil Painters of America, Kevin s'inspira en el treball melancòlic i etéreo dels contemporàneus Russell Chatham, Andre Balyon i pintors històrics com Arthur Matthews, Maxfield Parrish, George Inness i uns atres. La seua obra es pot trobar en coleccions privades i públiques de tot lo món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario