Seguidores

domingo, 4 de agosto de 2019

Ken Laager





Ken Laager















Ha gojat d'una llarga carrera com a ilustrador de temes d'aventura. Les seues recents portades per a Hard Case Crime i Subterranean Press li estan otorgant un nou reconeiximent en la polpa de hui i en els fantàstics camps d'art.

El natiu de Nova York va estudiar en Will Eisner, Jack Endewelt i Harvey Dinnerstien en l'Escola d'Arts Visuals a principis de la década de 1970. Més vesprada es va establir en la zona rural de Pennsilvània per a estudiar el treball d'Howard Pyle i els ilustradors de Brandywine de l'Edat d'Or.

Pronte varen seguir les tasques d'ilustració de les principals editorials. Laager va pintar la portada de Bantam / Doubleday, Ballentine, Signet, Penguin, Warner, Avon, Zebra i Dell. Els seus clients corporatius inclouen GLOCK, Guinness Ltd., Hasbro i The Franklin Mint. Durant vinticinc anys va servir de Outdoor Life com a editor de camp / artiste en general ilustrant portades, artículs de fondo i la tira mensual d'aventures This Happened To Em !. Atres revistes, com Reader’s Digest i la revista policial francesa Pro Sècurité, també varen encarregar ilustracions.

Laager va dedicar molts anys a pintar art occidental, i ha estat representat en algunes de les galeries més prestigioses d'eixe camp, com Settlers West i Astoria Fine Art.

No hay comentarios:

Publicar un comentario