Seguidores

sábado, 3 de agosto de 2019

Kathryn Stats






Kathryn Stats












Kathryn ha desenrollat un bon ull per al paisage i la naturalea. Va vagar pel camp d'Utah en el seu cavall fins als vint anys.

Va estudiar en artistes en l'àrea de Salt Lake City de forma contínua durant aproximadament 20 anys i continua estudiant llibres sobre pintura de paisages i colors, inclosos els pintors de Califòrnia de Plein Air, els pintors de Taos, la guia de Carlson per a la pintura de paisages i els mestres russos, a favor de Vasily Polenov .

També continua sent influenciada per atres artistes talentosos com Edgar Payne, Clyde Aspevig, Scott Christensen, Hanson Puthuff, James Reynolds, Matt Smith i Ray Roberts.

Kathryn va començar pintant paisages rurals familiars de la seua infància, pero curiosa sobre nous temes, va començar a fer viages per carretera al sur d'Utah, cada volta més fascinada en les poderoses formacions de roques roges.

El seu treball és molt seu i no es fa eco dels estils de cap dels pintors en els que ha estudiat. Encara que les seues pintures rupestres roges permaneixen entre les seues composicions més codiciades, els coleccionistes semblen respondre positivament a qualsevol tema que pinta.

Ha viajat i pintat les zones costeres de Califòrnia i Oregó, aixina com llocs en Alaska, Rússia, Espanya, Itàlia, França i Portugal.

Ella diu: "Tracte de no sentir-me massa cómoda treballant en un tamany o tema en particular perque sent que la comoditat em porta a l'obsolescència. Per esta raó, sempre estic buscant un territori fresc".

La República d'Arizona escriu: "Kathryn Stats és una artista d'Utah els millors paisages de la qual són un plaer total. La pintura en ells s'entrega al tema i vosté sap que Stats no sent la necessitat de cap truc per a transmetre el seu punt de vista. Directes, honests i sensuals, són obra d'un pintor genuí ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario