Seguidores

jueves, 1 de agosto de 2019

Julius Rolshoven





Julius Rolshoven








Rolshoven va nàixer i va créixer en Detroit. 
Als 18 anys va ser a la ciutat de Nova York per a estudiar en la Cooper Union Art School, després en l'Acadèmia de Düsseldorf , després va continuar a Munich, estudiant en l'artiste naixcut en Kentucky Frank Duveneck en les seues escoles de Venècia i Florencia, convertint-se en un dels "Duveneck Chicons". Despuix d'alguns anys en París i Londres, Rolshoven va decidir instalar-se en Florencia en 1902. En 1905, mentres dibuixava a l'aire lliure, va descobrir un edifici que havia mantingut l'antic encant d'un castell, cridat "Castell del Diable"  i pertanyia a la família Talani. L'artiste estava tan entusiasmat en el mig ambient que en 1907 va comprar la
 propietat en mal estat. 
Finalment Rolshoven va retornar als Estats Units al començ de la 
Primera Guerra Mundial . 
En decembre de 1915 es va casar en la seua segona esposa,
Harriette Haynes Blazo, en Los Àngeles .
Per a 1916, Rolshoven s'havia establit en el suroest d'Estats Units, establint un estudi en el Palau del Governador de Santa Fe. També va ser un dels primers membres de la Societat d'Artistes de Taos .
 Des de 1920 fins a la seua mort, es va moure d'un costat a un atre entre les seues tres residències, Florencia, Detroit i Santa Fe . 
Va morir a bordo de l'Atlàntic. "Va viure durant 40 anys en Florencia, Itàlia, la seua llar adoptiva, reconvertint una casa de 900 anys d'antiguetat," Castello del Diavolo "en una finca tan gastada que un govern italià impressionat la va designar com a monument nacional. ".
En setembre de 1957, la Sra. Rolshoven, la viuda de l'artiste, va firmar un acort per a una donació total a favor de l'Universitat de Nou Mèxic de $ 100,000, dels quals $ 15,000 de colp i repent i els $ 85,000 restants que es pagaran més vesprada i dels seus actius; Ademés, ella va donar  vint obres realisades pel seu espós, que es va estimar en prudència aproximadament entre $ 50,000 i $ 75,000.

No hay comentarios:

Publicar un comentario