Seguidores

miércoles, 31 de julio de 2019

Josh Clare




Josh Clare
(Utah, 1982)








Naixcut en 1982, Joshua va créixer dibuixant i rara volta caria de llapis i paper, pero no va ser fins que va començar a estudiar art en BYU-Idaho que va començar a pintar. Eixa primera classe de pintura a l'oli va incloure un viage a les galeries de Jackson Hole (la seua primera visita a una galeria d'art o museu) i va canviar per complet el curs de la seua vida. Des de que es va graduar en un BFA en ilustració de BYU-Idaho en 2007, Josh s'ha mantingut a sí mateix i a la seua família en art, i li agraïx a Deu tots els dies per eixa notable bendició. Ell creu que si pot pintar tot el dia, tots els dies, durant els pròxims 20 anys, eventualment pintarà alguna cosa prou decent.

Josh ha guanyat numerosos premis en el camí, incloent l'elecció d'artistes en el 2012 Estany Plein Air Invitational i el 2do lloc en la 6ta competència anual de pintura de Raymar. A principis de 2014, Josh va aparéixer durant tres mesos consecutius en vàries de les millors revistes d'art del país: Western Art and Architecture, Southwest Art i Art of the West. Viu en la seua bella esposa i quatre fills ridículamente lindo en Cache Valley, UT.

Harvey Dunn, un ilustrador de l'edat d'or, va ensenyar als seus alumnes que deurien agrair a Deu tots els dies per "el privilegi de vore el sol proyectar ombres". Josh fa exactament això.

No hay comentarios:

Publicar un comentario