Seguidores

domingo, 21 de abril de 2019

Dino Paravano





Dino Paravano
1935








Dino va nàixer en Roma, Itàlia i va emigrar en la seua família a Suràfrica durant 1947, quan tenia 12 anys. L'art sempre ha segut part de la vida de Dino. Va començar a pintar a una edat primerenca, ensenyat i encorajat pel seu pare artiste aficionat.
Dino va assistir a la Facultat d'Art de Johannesburgo i va viajar a Europa en viages d'estudi, pero en essència és principalment autodidacta.

Les seues obres estan incloses en moltes coleccions com el Leigh Yawkey Woodson Art Museum, el Hiram Blauvelt Art Museum, el Bennington Center for Arts i el Wildlife Experience Museum. Atres coleccions inclouen Raymond James Financial, Nedbank, Standard Bank, Barclays Bank (First National Bank) i Wesbank, ABSA, South African Reserve Bank, Total Oil-South Africa, South African Broadcasting Corporation, Hamilton Memorial Library en Skukuza en Kruger Parc nacional i coleccions d'art Mala Mala Game Reserve.

Atres obres seues es troben en moltes atres companyies i coleccions privades en tot el sur d'Àfrica, els Estats Units d'Amèrica, Canadà, Europa, Regne Unit, Austràlia, Nova Zelanda, Orient Mig i Orient. Dino ha tingut numeroses revisions internacionals, entrevistes i mencions en periòdics, revistes, catàlecs, ràdio i televisió (inclosa una entrevista televisiva per satèlit en Good Morning South Africa durant 1992).

Havent alcançat el seu punt màxim en Suràfrica, Dino volia expandir els seus horisons i, a sovint, va viajar als Estats Units i molts paisos del món. Durant 1992, Dino i la seua família varen emigrar de Suràfrica als Estats Units. Ara viuen en Tucson, Arizona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario