Seguidores

jueves, 18 de abril de 2019

David Griffin






David Griffin
(Texas, 1952)








Pintar és més que una vocació,  Les meues pintures són observacions directes, resultats d'una vida i un patrimoni que passem prop de la Terra, la Gent, l'Oest. És un cridat a satisfer un profunt desig de parlar en un mig visual, contar històries; Tot el temps mirant a l'oest . 
La meua capacitat per a retratar estos temes no és sense la seua pròpia lluita. Pintar és un treball dur, pero estic compromés a millorar la meua capacitat per a comunicar l'història d'una manera apassionada, en honestitat i vitalitat que el tema mereix. Encara que l'oest americà no és l'únic tema que m'agrada pintar, estic satisfet de que valore el regal de Deu en qualsevol etapa en que em trobe, i que el meu propòsit és ser el millor administrador d'eixe regal que puc ser.

 David va créixer en Lubbock, Texas. Despuix d'estudiar Belles arts en la Texas Tech University, va ser invitat a assistir al primer Taller d'Ilustradors de Nova York, on durant dos anys va estudiar en Bernie Fuchs, Mark English i Bob Peak. El seu treball va ser reconegut moltes voltes pel show nacional anual d'ilustradors durant els anys 1970-80. En 1985, va començar a dedicar-se a temps complet a la pintura professional, compartint un estudi en Bart Forbes durant els pròxims 10 anys.
També va estudiar en Bettina Steinke i James Reynolds. Ademés del seu treball en artículs de revistes com a Cowboys and Indians, Victoria, Dallas Morning News, WesternArt Collector, Southwest Art (portada i artícul d'octubre de 2013) i coleccions corporatives, David ha segut invitat a participar en estos espectàculs reconeguts a nivell nacional: Clàssic de l'art americà; Exhibició i venda de Renaissance, venda de coleccionistes de la galeria d'art de Texas, Settler´s West Gallery, exhibició dels pintors d'oli d'Amèrica (premi a l'excelència), Salon *International (jurat entre els 50 millors premis); Coors National Western Exhibició i Venda d'Art 2010-2017.National Ranching Heritage Museum, Texas Tech University, exhibició de dos hòmens, 2012. Societat impressionista americana 2015,
Maynard Dixon Invitational 2016, 
(guardonat en el premi Silver Thunderbird al millor cos de treball)

No hay comentarios:

Publicar un comentario